GinZzZzza

Som emilio hälsar på flygvärdinnorna:

YO wZup?

Idag strosade vi runt i Ginza distriktet som nog har den bästa shoppingen. Kanske också den mest exklusiva också, såg 4 chanel affärer under förloppet av 15 minuter, hehe. Köpte lite traditionella japanska saker idag, en yakuZZZZZZa kimono en fläktgrej vad det nu heter o skit. fina skor, kjolar, smycken blablabla...

IKVÄLL däremot ska vi ut och festa...det blev ju inget igår eftersom ingen kännde för det förutom jag Konstigt?! så igår krökade vi hemma och gick lääänge på restaurang och åt yakiniku. Dom serverade potatisklyftor till maten istället för ris bara för att vi var västerländska. de tror inte att vi gillar ris dom små jävla asiaterna..

                                 
 Här fick imme med min japanska butler bakom mig som bär mina väskor
image14

Min personliga städare till höger.
image15


Puss och kram syns på stan
NOOOOOT


SHIBUYAAAAA


image13

Nu sitter jag kvar här. dricker vin och äter sushi från mataffären brevid. classy. Bilden är från shibuya när jag letar efter snygga japanpojkar. hittade inga tyvärr. kommer nog inte göra det heller så vi skiter i det.



Ikväll ska jag och imme till Roppongi och festa. jag tänkte fråga de nya svenskarna om de vill hänga med, men de är borta nu.. KAN NI KOMMA HEM ELLER?!??!?!hehe
image12


/Signerat och Undertecknat
Mica-San Soderykawalundu

Tjuven Mikah-kun

hej igen

jag måste ju bara berätta att jag råkade sno en sak idag
RÅKADE OKEJ!!!
vi var på ett wallmart liknande ställe...det gav mig verkligen hopp om att japaner kanske ändå är lite normala någonstanns..där köpte jag hårfön, krämer, tofflor, vin ,mat o allt sånt nödvändigt skit...sen råkade jag sno en japansk NYLON tidning. Tydligen köpte man varje grej på de uppdelade sektionerna där allt såldes, och vi gick ut ur tidningsavdelningen. Jag vågade inte gå tillbaka eftersom de då skulle tro att jag snott den o börja babbla på japanska så vi undvek det och stoppa ner i väskan hehhehehehe.

men fina bilder var det iallafall, nylon är bästa tidningen.


get the fuck out of my house

Tjena!
Nu är jag tillbaka 20 minuter senare.
Jag har tagit kort på mitt koncentrationsläger som jag tänkte visa er, fina vänner som inte finns. Jag sitter fortfarannde kvar här, även fast klockan är 14 och gör en lista över klubbar vi ska gå till. Jag är så duktig.

Just det här i tokyo får man inte röka på almänna platser, om man gör det får man böta 2000yen, vilket iofs typ är 120 kr. Det är nästan värt bara för att visa att man en arrogant gaijin (viting) och skiter i deras regler. Man får heller inte skräpa ner någonstanns. Gatorna är helt rena, men ändå har de inga papperskorgar någonstanns. vilket resluterar i att mina fickor var proppfyllda med skräp hela dagarna.

Här är lite bilder på huset iallafall. Jag lägger upp dom för min mammas skull, hon ville sååå gärna se. puss på dig muppmamma

Den lilla dörren


Den lilla futon-sängen


Det lilla handfatet. Notera mitt rebelliska fuckyou finger i spegeln.


Världens minsta jävla gaderob


Minidata hörnan där jag oftast sitter, tar en luris och skriver email till er nördar där hemma


Minimala proppfyllda skohörnan

 
Den "vackra" utsikten



Garva på ni.

kissu

KONICHIWA BITCHES


Hallå där kompismakaroner!

Nu har jag alltså varit här i 2 dagar.
Flygningen gick jättebra, det var egna små tvapparater framför varje stol, man kunde välja bland alla sköna tvserier som finns, nya filmer som typ juno, lions for lambs, bee movie, the queen etc. jag spelade mest spel och tittade på looney toons på barnkanalen som vanligt hehehehe.
Min väska vägde 32.3 kg vilket är hela 300 GRAM ÖVERVIKT men flygvärdinnorna sa att de var snälla och lät mig gå, vilka brudar va.

iallafalll mr nakajima som är våran egna lilla mr miyagi, utan grått hår eller karatekunskaper, mötte oss vid tågstationen och visade oss till vårat fula hus. Tydligen så bodde det endast en människa där för tillfället. En galen japan med mongo arm som jag och imme är livrädda för. Han stod bakom mig och stirrade på dataskärmen i 10 minuter när jag skrev emails CREHEHEEPY.
iallafall...vi slaggade och köpte käk första dagen bara. hade sjukt med jetlag så det var det bästa. helt plötsligt var det torsdag och vi åkte in till shibuya för att försöka shoppa....det gick inte så jättebra eftersom vi typ inte hittade någonstanns och det bara fanns galna tjejaffärer och imme kom inte i några av klänningarna eftersom storlekarna var försmå för honom hehe.
sen såg vi tre förvirrade VITA människor vid torget och förstod direkt att de var de tre anda svenskarna som skulle komma idag. Vi hade nämligen inte sett en enda västerländsk människa i vår stadsdel förutom oss själva i speglar vi gått förbi.. De verkar trevliga, tror jag, kommer inte ihåg...
 
Ikväll har jag bestämt att vi ska åka in till Roppongi stadsdelen där det finns mest turister och klubbar..jag googlade runt lite och hittade några ställen vi ska gå till.. Gas point eller vafan det hette blir det nog...

Nu pallar jag inte mer.


SAYONARA BITCHES


Minami-Gyotoku, Ichikawa-city!



        














Här är det alltså.
mitt lilla hus.
6 våningar heeeeelt för mig själv i Tokyo. Najs. Skulle faktiskt behövt lite mer till att få plats med alla väskor o sånt, ni fattar vad jag menar. MEN nu ska vi inte vara för petiga!! jag kommer nog trivas väldigt bra  =)